Cum funcționează

Cum funcționează

Babysits este o platformă comunitară publică care conectează părinți cu bone

De ce să folosești Babysits?

Indiferent dacă ești în căutarea unei bone grozave sau a unui job de babysitting, Babysits face ca întreg procesul să fie ușor și transparent. Ai control deplin asupra profilului, prețurilor, cu cine alegi să lucrezi și cum interacționezi cu ceilalți membri.

Îți oferim controlul

Citește evaluări și profiluri detaliate cu verificări de încredere ale utilizatorilor. Sortează, intervievează și alege. Planifică și plătește programări prin intermediul platformei. Babysits îți oferă liniște sufletească la fiecare pas, de la găsirea unei bone sau a unui job de babysitting la planificarea rezervărilor.

Jobul tău de babysitting în 3 pași

Inspect profiles and users carefully

1. Căutare

Citește profiluri și evaluări detaliate. Caută ajutor sau joburi ocazionale, de ultim moment, cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Communicate through Babysits

2. Conectează-te

Sortează, intervievează și alege. Familiile nu plătesc până nu contactează o bonă. Bonele contactează gratuit.

Plan your appointments through Babysits

3. Rezervă

Planifică și plătește rezervările prin Babysits, bonele sunt plătite după programarea de babysitting. Descarcă chitanțele pentru declarațiile de cheltuieli sau impozite.

Este important să reții că Babysits nu este o agenție de îngrijire a copiilor. În schimb, îți oferim libertatea de a lua propriile decizii în cunoștință de cauză. Babysits nu efectuează verificări de fond pentru membrii platformei. Acest lucru înseamnă că membrii comunității înșiși sunt responsabili de screening, intervievare și alegere.