Superbonă: Descoperă bone cu recomandări de top

Supersitter

Vezi bone cu recomandări de top

Programul Babysits Superbona sărbătorește cele mai active și recomandate bone ale comunității.

Cum să devii superbonă? / De ce să angajezi o superbonă?

Superbonele și-au dovedit calitățile oferind servicii excelente în cadrul comunității Babysits. Din această cauză, le recompensăm cu vizibilitate sporită în clasamentul de căutări, precum și cu o insignă de superbonă! În acest fel, ele se remarcă, iar părinții le pot găsi cu ușurință în rezultatele căutărilor sau prin filtrare. Acesta este modul nostru de a ne arăta aprecierea și a le mulțumi.

Criteriile pentru a fi superbonă sunt următoarele:

Evaluare generală 4.5+

Superbonele au o notă medie de 4,5 sau mai mult, bazată pe evaluările părinților de pe Babysits. Acești părinți au avut experiențe excelente cu superbonele respective.

Rata de răspuns de 90%

Aceste superbone prietenoase răspund la peste 90% din mesajele primite de la părinți. Părinții pot sta liniștiți că mesajele lor vor primi un răspuns.

Timp de răspuns

Supersitterii sunt membri activi și răspund la 90% din mesajele noi în 24 de ore. În acest fel, părinții se pot aștepta la un răspuns rapid de la acești supersitter.

Rezervări

Superbonele au fost rezervate prin intermediul platformei Babysits. Părinții pot fi mai încrezători că superbonele sunt de încredere și își respectă promisiunile.

Cerințe

Pentru a-i ajuta pe părinți să se simtă încrezători în angajarea unei bone de încredere și cu experiență, ne așteptăm ca superbonele să mențină standardele de îngrijire la nivel de Superbonă:

  • Notă medie de 4,5 sau mai mult
  • Rata de răspuns de peste 90% din mesaje
  • Timp de răspuns de până la 24 de ore
  • Planifică-ți toate rezervările prin Babysits
  • Fii activ/ă pe platforma Babysits

În fiecare lună verificăm dacă superbonele au îndeplinit cerințele de mai sus. Dacă o fac, își vor menține statutul de Superbonă.

Descoperă superbonele comunității