Despre noi

Despre noi

Împreună facem babysitting-ul transparent

Babysits este despre noi toți: o comunitate de părinți, bone, copii și echipa Babysits. Ești curios despre rolul pe care îl joci?

Părinții

Părinții

Găsirea unei bone de încredere online poate fi dificilă. Aici intervine Babysits. Oferim o platformă transparentă, astfel încât să poți avea încredere că, în orice moment, copiii tăi sunt în cele mai bune mâini.

Dacă ești în căutarea unui jucător de cucu-bau, schimbător de scutece, împăciuitor de meserie, ajutor la teme sau constructor de forturi din perne, Babysits îți vine în ajutor!

Cum funcționează Babysits

Bonele

Bonele

Îți place să fii propriul șef și să îți decizi orele și salariul? Îți plac copiii la nebunie și ți-ar place să câștigi experiență de lucru relevantă și ceva bani în plus?

Comunitatea Babysits este locul perfect pentru jucătorii de cucu-bau, schimbătorii de scutece, cei ce împacă supărările, oferă ajutor la teme sau construiesc forturi din perne!

Cum funcționează Babysits

Copiii

Copiii

Siguranța și confortul copiilor reprezintă prioritatea numărul unu. Măsuri precum verificarea actului de identitate, evaluări, referințe și altele elimină preocupările părinților.

În plus, resursele comunității noastre includ sfaturi pentru îngrijirea copiilor, idei de proiecte de lucru manual, rețete și activități pentru a petrece timp de calitate cu copiii.

Încredere și Siguranță

Resurse Comunitare

Echipa Babysits

Echipa Babysits

Babysits a fost fondată în 2008 de Peter van Soldt. El a fost motivat de ideea dezvoltării unei platforme ușor de utilizat, care să le ofere părinților libertate și pace sufletească: așa s-a născut misiunea noastră de a împuternici comunitățile ce au legătură cu îngrijirea copiilor la nivel global.

Astăzi, Babysits constă într-o echipă motivată care lucrează pentru a face îngrijirea copiilor sigură, ușor de obținut și la prețuri accesibile. Apreciem foarte mult transparența și îmbunătățirea continuă.

Ce reprezentăm

Aici, la Babysits, credem în susținerea binelui social și ne asigurăm că lăsăm o planetă viabilă pentru copii, care sunt bătăile inimii comunității noastre globale.

Din acest motiv, Babysits a devenit membru al Leaders For Climate Action, o organizație de afaceri care s-au angajat să ia măsuri împotriva poluării cu carbon și a schimbărilor climatice. Printre altele, cheltuim o parte din veniturile noastre pentru eliminarea CO₂ din atmosferă.

Află mai multe despre cum facem acest lucru aici:

O rețea globală în creștere, de furnizori de servicii de îngrijire a copiilor, părinți și echipa internațională din spatele acesteia

4.000.000+
Membri
28.500+
Orașe
79+
Țări