Despre noi

Despre noi

Împreună facem babysitting-ul transparent

Cum a început

Babysits a fost fondată în 2008 de Peter van Soldt. A observat că membrii familiei și prietenii apropiați se străduiau să găsească o dădacă de calitate, de încredere, care să le satisfacă nevoile și s-a gândit că trebuie să existe o soluție. De aceea a fost creat Babysits; o platformă online în care poți filtra cu ușurință toate nevoile tale de îngrijire a copiilor, fie că vrei o dădacă bilingvă, o dădacă flexibilă pentru weekend sau o dădacă cu experiență în lucrul cu copii cu nevoi speciale.

Misiune

Babysits este acolo pentru a îmbunătăți viața familiilor care au nevoie de îngrijire a copiilor, pentru a oferi părinților liniște sufletească și pentru a-i ajuta să găsească potrivirea perfectă pentru familia lor. Misiunea noastră este de a împuternici comunitățile în jurul îngrijirii copiilor. Acum, Babysits a crescut la peste 4 milioane de membri pe aproape fiecare continent, sprijinind familiile cu îngrijirea copiilor în fiecare zi.

Fa cunostinta cu echipa

Am găsit un Supersitter pentru copiii mei prin Babysits și folosesc ceea ce învăț din propria mea experiență pentru a îmbunătăți platforma.

-Peter van Soldt-

Babysits este alcătuit dintr-o echipă motivată care lucrează pentru îngrijirea copiilor sigure, accesibile și la prețuri accesibile. Apreciem foarte mult transparența și îmbunătățirea continuă. Pentru a ne asigura că Babysits este cât mai prietenos cu membrii, folosim platforma noi înșine, împreună cu prietenii și membrii familiei noastre! Fie că este vorba de o slujbă secundară ca babysitter sau pentru a găsi o dădacă pentru propriii noștri copii, această experiență ne ajută să oferim cele mai bune îmbunătățiri posibile platformei.

Ceea ce reprezentam

Siguranță
Siguranță

Încrederea și siguranța sunt prioritățile noastre principale. Luăm măsuri suplimentare pentru a face platforma cât mai sigură posibil pentru membrii noștri.

Află mai multe
Transparenţă
Transparenţă

Credem într-o platformă deschisă, sinceră și directă, care oferă membrilor noștri toate informațiile de care au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii posibile.

Actiune climatica
Actiune climatica

Babysits îi pasă de viitorul copiilor! Acesta este motivul pentru care dedicăm o parte din veniturile noastre eliminării CO2 din atmosferă.

Află mai multe
Inclusivitate
Inclusivitate

Toată lumea se poate alătura Babysits și poate găsi un loc de muncă pentru îngrijirea copiilor sau un loc de muncă, indiferent de origine, sex, religie, sexualitate etc.

Confidențialitate
Confidențialitate

Babysits îi pasă cu adevărat de confidențialitatea datelor dvs. Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal numai atunci când este strict necesar.

Află mai multe

Ajutăm familiile din întreaga lume

O rețea globală în creștere, de furnizori de servicii de îngrijire a copiilor, părinți și echipa internațională din spatele acesteia

5.000.000+
Membri
28.500+
Orașe
90+
Țări

Care este rolul pe care îl jucați?

Safety

Familiile

Găsirea unei bone de încredere online poate fi dificilă. Aici intervine Babysits. Oferim o platformă transparentă, astfel încât să poți avea încredere că, în orice moment, copiii tăi sunt în cele mai bune mâini.

Fie că ești în căutarea unei dădacă flexibilă, a unei dădacă bilingvă, a unei persoane cu experiență cu nevoi speciale, a unei dădaci care preia copiii de la școală etc. Babysits are pe cineva pentru tine!

Safety

Furnizori de îngrijire a copiilor

Îți place să fii propriul șef și să îți decizi orele și salariul? Îți plac copiii la nebunie și ți-ar place să câștigi experiență de lucru relevantă și ceva bani în plus?

Comunitatea Babysits este locul perfect pentru jucătorii de cucu-bau, schimbătorii de scutece, cei ce împacă supărările, oferă ajutor la teme sau construiesc forturi din perne!

Safety

Copiii

Siguranța și confortul copiilor reprezintă prioritatea numărul unu. Măsuri precum verificarea actului de identitate, evaluări, referințe și altele elimină preocupările părinților.

În plus, resursele comunității noastre includ sfaturi pentru îngrijirea copiilor, idei de proiecte de lucru manual, rețete și activități pentru a petrece timp de calitate cu copiii.

Scopul nostru este să facem mereu lucrurile corect.

Înregistrează-mă!