Pentru presă

Pentru presă

Prin utilizarea acestui site, sunt de acord cu Termenii & Condițiile acestuia. Tot conținutul descărcat de pe site (fotografie, audio și video etc.) poate fi utilizat numai în scop editorial. Orice altă utilizare a conținutului site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizarea personală sau comercială, este strict interzisă.

Despre Babysits

Despre Babysits

Misiunea noastră de a împuternici comunitățile ce au legătură cu îngrijirea copiilor a condus Babysits în 82 de țări de pe 6 continente.

Cu peste 5.000.000 de utilizatori globali, platforma noastră este condusă prin furnizarea de servicii de îngrijire a copiilor sigure, ușor de obținut și accesibile. Le oferim părinților și furnizorilor de servicii de îngrijire a copiilor autoritatea și transparența necesare pentru a lua propriile decizii informate cu privire la îngrijirea copiilor.

Citește mai multe despre noi

Intră în legătură

Echipa noastră adoră să lucreze cu jurnaliști din întreaga lume pentru a împărtăși povești unice. Vrei să scrii o poveste despre Babysits sau să colaborezi cu noi? Contactează-ne.

Suntem întotdeauna deschiși către potențiale colaborări! Dacă dorești să afli mai multe despre Babysits și despre modalitățile prin care am putea lucra împreună, aruncă o privire la kitul nostru media.

Descarcă kit-ul media Babysits

Brandul Babysits

Știri

În presă

Printre altele în...

Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace