Pentru presă

Pentru presă

Prin utilizarea acestui site, sunt de acord cu Termenii & Condițiile acestuia. Tot conținutul descărcat de pe site (fotografie, audio și video etc.) poate fi utilizat numai în scop editorial. Orice altă utilizare a conținutului site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizarea personală sau comercială, este strict interzisă.

Despre Babysits

Despre Babysits

Misiunea noastră de a împuternici comunitățile ce au legătură cu îngrijirea copiilor a condus Babysits în 90 de țări de pe 6 continente.

Cu peste 5.000.000 membri la nivel mondial, platforma noastră este condusă de furnizarea de servicii de îngrijire a copiilor sigure, accesibile și accesibile. Oferim părinților și furnizorilor de servicii de îngrijire a copiilor autoritatea și transparența de a lua propriile lor decizii în cunoștință de cauză cu privire la îngrijirea copiilor.

Citește mai multe despre noi

Intră în legătură

Echipa noastră adoră să lucreze cu jurnaliști din întreaga lume pentru a împărtăși povești unice. Vrei să scrii o poveste despre Babysits sau să colaborezi cu noi? Contactează-ne.

Suntem întotdeauna deschiși către potențiale colaborări! Dacă dorești să afli mai multe despre Babysits și despre modalitățile prin care am putea lucra împreună, aruncă o privire la kitul nostru media.

Descarcă kit-ul media Babysits

Brandul Babysits

Știri

În presă

Printre altele în...

Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace
Asia One CBS News Greenpeace