Job de babysitting în București: Alexandra Maria

Alexandra Maria

Job de babysitting în București: Alexandra Maria

Alexandra Maria

Tarif pe oră
25,00 RON/hr

Suntem o familie cu doi gemeni (fata/baiat) de 1 anisor. Bunica este un ajutor de nădejde iar eu, mamica, sunt încă în concediu maternal. Bona nu va fi singura insa vor mai exista momente în care fie eu ori bunica va trebui sa lipsim și atunci e nevoie de cineva care sa suplinească aceasta absenta. Ne dorim o persoana de încredere, dedicata, consecventa, amabila, calma, iubitoare care sa ma ajute..

Suntem o familie cu doi gemeni (fata/baiat) de 1 anisor. Bunica este un ajutor de nădejde iar eu, mamica, sunt încă în concediu maternal. Bona nu va fi singura insa vor mai exista momente în care fie eu ori bunica va trebui sa lipsim și atunci e nevoie de cineva care sa suplinească aceasta absenta. Ne dorim o persoana de încredere, dedicata, consecventa, amabila, calma, iubitoare care sa ma ajute în principal sa ii scot afara pe cei mici (fiind mici dar prinzând picioruse, fiecare o ia în direcții diferite). Apoi odată ajunși acasă, bona m-ar ajuta sa ii schimbam, sa ii spălăm, sa le dam sa mănânce și sa ii băgăm la somn. După somn, urmează o porție de joaca, unde dacă bona s-ar implica sa inițieze vreun joc, am fi mai mult decât fericiți. M-ar ajuta f mult dacă bona ar face unele treburi gospodărești (călcat, foarte rar gatit, bagat la spalat, împăturit hainute bebelusi, pregătit biberoane). Menționez ca nu avem o gospodărie mare, stam intr-un apartament de 2 camere. Copilasii sunt extrem de dulci, simpatici, sociabili. Au rutina lor de somn, pe care am reușit sa le-o sincronizez astfel încât sa mai pot face și alte lucruri. Dorm exclusiv în paturile lor, mănâncă la aceeași ora și destul de bine (unele alimente le mănâncă singurei ). Statul cu ei nu este obositor, dimpotrivă, te incarca cu energie pozitiva. Sunt niște copii buni. Mi-ar plăcea ca persoana care accepta toate condițiile de mai sus sa fie consecventa referitoare la programul care urmează sa îl discutam. Am nevoie de cineva care sa ma ajute de Luni pana Joi începând cu ora 12 pana la ora 18 cel putin. Uneori este posibil sa fie nevoie de o ora sau doua peste ora stabilita, în funcție de nevoi. Suntem o familie corecta, serioasa și organizata și cautam o persoana pe care sa ne putem baza, de luni pana joi în intervalele acelea orare. Este f important pentru noi sa știm ca putem conta pe cineva atunci, fiindcă doar asa putem funcționa și noi mai departe în echilibru. În speranța că v-am stârnit interesul, aștept sa ma contactați pentru o eventuala colaborare.

Caracteristicile copiilor
  • Curios
  • Prietenos
  • Calm

Numărul de copii
2
Vârstele copiilor
  • Copil mic

Act de identitate
Alexandra Maria a furnizat cu succes un act de identitate. Află mai multe

Pentru propria dumneavoastră siguranță și protecție, comunicați și primiți plăți numai prin Babysits. Nu împărtăși niciodată informații personale, cum ar fi documente de identitate și detalii bancare, cu cineva pe care nu ai întâlnit-o niciodată. Află mai multe

Când avem nevoie de bonă

Lu Ma Mi Jo Vi S D
Dimineaţa
După-amiaza
Seara
Noaptea
Actualizat: 13 martie 2024

Despre familia noastră

Tipul de bonă dorit
  • Bonă
Locație de babysitting preferată
La familie
Limbi pe care le vorbim
  • Engleză
  • Română
  • Spaniolă
Favorite
0 ori

Avem nevoie de o bonă care acceptă

Gătit
Treburi

0 Evaluări

Ne pare rău, momentan nu putem gestiona solicitarea. Încearcă din nou mai târziu, și nu ezita să ne contactezi dacă problema persistă.

După ce ați contactat acest membru, aici va apărea recenzia dvs.


0 Referințe

Ne pare rău, momentan nu putem gestiona solicitarea. Încearcă din nou mai târziu, și nu ezita să ne contactezi dacă problema persistă.


Se încarcă...

Alexandra Maria a furnizat

Alexandra Maria a furnizat cu succes un act de identitate. Află mai multe
Adresa de e-mail
Cont Google

Activități

Membru din
Martie 2024
Ultima activitate
Mesaje cu răspuns
-
Timpul mediu de răspuns
-
Rezervări
0
Rezervări repetate
0

Distribuie acest profil


Descoperă alte opțiuni în București și în împrejurimi


Inregistreaza-te GRATUIT
Job de babysitting în București: Alexandra Maria
Tarif pe oră
25,00 RON/hr

Bine ai venit la Babysits

Conectați-vă sau înregistrați-vă